dimecres, 16 de desembre del 2009

Exposició de territori

Viure a una residència de la 3a edat


L'Albert Paredes i jo vam fer l'exposició de territori junts. Volíem escollir un tema que tingués rerefons social i humà, i vam decidir fer aquest ja que ens va semblar interessant de conèixer i d'exposar. Volíem conèixer en primera persona la realitat diària i reflexionar sobre aquest sector de la societat, sobre la seva situació.


Vam visitar la Residència Diagonal situada al Passeig Sant Joan de Barcelona. Vam estar parlant amb la directora del centre, que ens va explicar tot el funcionament de la residència i ens va informar sobre les activitats que es fan en el centre, i després vam parlar amb una resident, la senyora Maria (la que apareix a la foto), per contrastar el que ens havia dit la directora i així, conèixer un altre punt de vista. Sincerament, parlar amb aquesta dona va ser una experiència molt grata.


Com a conclusions, podem dir que després d'haver fet aquest treball hem pres consciència d'una realitat que molts cops ens passa desapercebuda, i per la qual només ens interessem quan ens veiem afectats directament. Per això, no hem d'oblidar que qualsevol de nosaltres pot passar els seus últims anys de la seva vida en un lloc així, i creiem que és bo que des de joves descobrim la realitat que es viu en aquests centres.


Aquí us adjunto un link on us podeu descarregar el nostre PowerPoint:


http://dl.dropbox.com/u/1937911/Presentaci%C3%B3%20treball%20territori.pptx



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada